U tijeku je opsežna potraga za bjeguncem Branimirom Čaletom, optuženikom za ubojstvo koji je danas sredinom dana uspio pobjeći pravosudnim policajcima.

Tri i pol sata od bijega, Čaleti nema traga.

– Na terenu su sve raspoložive snage. U ovom trenutku ne bi bilo svrsishodno otkriti gdje je točno policija i što točno radimo – kazala je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Policija je potragu proširila na područje od Trogira do Omiša. Policija tako zaustalvja automobile u Seget Vranjici, Kaštelima, Omišu itd no čini se da je glavnina potrage jedno vrijeme bila koncentrirana na Tursku kulu u Splitu.

Na Turskoj kuli nalazio se ogroman broj policajaca. Bilo je parkirano šest kombija interventne policije. Ne postoji niti jedna službena informacija da je bjegunac zaista viđen na Turskoj kuli, ali takvo što je kružilo kuloarima. Pretraživalo se široko područje, bez rezultata.

POLICIJA MOLI GRAĐANE “Ako uočite bjegunca, javite nam. Odjeven u kratku majicu na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice”

Niti u jednom trenutku Turska kula nije bila službeno zatvorena za javnost, no policija je zamolila građane koje je tamo zatekla da se udalje. Neposredno prije dolaska policije tamo su se djeca vozila biciklom.

Kako doznajemo, oko 15:30 policija je počela napuštati područje Turske kule što bi moglo značiti da se bjegunac ne nalazi na tom području.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime