Na polovici smo tjedna, i vremenske prilike su nam se konačno “smilovale”. Danas se vratilo sunce, a bura je gotovo u potpunosti stala. Ugodno prosinačko vrijeme već su mnogi iskoristili za boravak na otvorenom.

U sklopu Zimskog akvarela u Splitu su danas održana dva predavanja u Muzeju grada Splita. Jedno je “Od Salone do Splita” prof. dr. sc. Josipa Dukića, a drugo je “Splitske oštarije, kavane i gostionice” Gorana Borčića.

U 17 sati u HNK Split slijedi izvedba “Orašara“. U 19 sati na Pjaci će se održati “Karaoke s malo iznenađenja”, a u isto vrijeme u sklopu Adventa na Obrovu održat će se promocija knjige Veljka Martinovića “Dobre vile s Rive”.

Glazba uživo večeras u Perivoju

U Perivoju se večeras sprema izvrstan program uz DJ Sensinija u 19:30 i Visoki napon bend od 20:30.

Imotska kućica, Toxic kućica, Modesty kućica, Velvet Christmas House, Jinge bell house i Ho ho ho kućica još će jednom posjetiteljima osigurati nezaboravan doživljaj adventa u Splitu. Perivoj se do sada pokazao kao pravi hit i jedna je od najposjećenijih adventskih lokacija u Splitu i okolici.

U Perivoju je prisutan i jedni istinski BBQ u gradu, BBQ Škatula! O kvaliteti burgera i rebaraca koji se poslužuju na ovoj kućici najbolje svjedoči sljedeće: Meso se marinira po dvanaest sati, a peče najmanje 5 do 12 sati, ovisno o komadu mesa. Meso je smokano u smokeru u kojem se dimi i peče na malim temperaturama. Domaći BBQ umaci, pomfrit i brioche peciva, sve to možete naručiti u sklopu Toxic kućice u Perivoju. Probajte pravi sinonim “BBQ” naziva za hranu!

O tome što Škatula dijeli našim čitateljima možete pročitati više na Facebooku Dalmacija Danas.

Uživajte u Perivoju!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime