Bujanec u svojoj emisiji ‘Bujica’ Žana Ojdanića nazvao Jovan Ojdanić, Udruga Naš Hajduk poručila: ‘Obranit ćemo spomen na naše prijatelje’

Ugrožen je hrvatski identitet Hajduka, klubom vlada nepotizam, krši se zakon i pere novac – izjavio je u "Bujici" na Z1 Igor Štimac


Udruga Naš Hajduk reagirala je večeras nakon emisije “Bujica” u kojoj je njezin voditelj Velimir Bujanec, uz brojne laži i uvrede, pokojnog branitelja i legendarnog torcidaša Žana Ojdanića nazvao – Jovan Ojdanić.


Udruga Naš Hajduk je je žestoko odgovorila na ono što su Igor Štimac i Velimir Bujanec izgovorili u emisiji “Bujica”.

“Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele.

Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo.
I da, gori ste od najgorih četnika” – poručila je na svojoj Facebook stranici Udruga Naš Hajduk.

Bujanec je u svojoj emisiji ugostio Igora Štimca, biveg kapetana Hajduka i bivšeg izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije.

– Ugrožen je hrvatski identitet Hajduka, klubom vlada nepotizam, krši se zakon i pere novac – izjavio je u “Bujici” na Z1 Igor Štimac.Bujica je objavila nove informacije o navodnim autorima svastike na Poljudu, imena dva izravna počinitelja, prema navodima objavljenim u emisiji, uskoro bi se trebala saznati, a Štimac smatra da identificirati ponajprije treba naručitelje te ih najstrože kazniti, javlja Kamenjar.com.

Poziv na bojkot Hrvatske nogometne reprezentacije i navijanje protiv vatrenih koje je potencirala Udruga Naš Hajduk, Igor Štimac je nazvao “izravnim udarom na jedan od ključnih stupova hrvatskog društva”.Osudio je upravu kluba zato što nije čestitala najboljem igraču na svijetu Luki Modriću na osvajanju Zlatne lopte.

Igor Štimac u “Bujici” je iznio cijeli niz ozbiljnih optužbi na račun upravljanja Hajdukom i javno je upitao: kuda su otišli milijuni od transfera igrača u zadnjih nekoliko godina?!, javlja Kamenjar.com.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

10 KOMENTARI

 1. NAŠ Hajduk.
  Zagreb je NAŠ.
  Orjuni je sada kodna rič-NAŠ.
  Tako se jasno dijele od onih drugih koji NISU NAŠI nego su HRVATI.
  TO “NAŠ” VAS ODAJE, APATRIDI I ANTIHRVATI.

 2. Vidim… Dalmacijadanas “drži skale” našmrkanom ustaši i propalom treneru, sportskom djelatniku i poduzetniku… Neka, vama na čast i slavu… P.S. Žane, prijatelju, idemo putem kojim si nas Ti prvi vodija… Za sva vrimena!

 3. “Strašan zločin” napravio je Bujanec, čak teži od svastike koja je nacrtana na stadionu od strane ORJUnaša, strašnija je od bacanja Mamića u more; strašnija od napada na legendarnu skijašicu Janicu Kostelić; strašnija je od paljenja policijskih automobila, isilovske prijetnje legendarnom nogometašu Luke Modrića, klanje i viješanjem. Pitam se, tko ste vi zapavo koji sebe nazivate: “Udruga naš Hajduk”. Produžena ruka srpskih obavještajnih službi, potomci Šešeljevih 10.000 “poštenih Hrvata”, Aranđelović – Krstulović Hrvati?! U službi srpskog fašističkog MEMORANDUMA 2 SANU Beograd koji direktno provodite s napadom na HNS bez ikakvi valjanih razloga; napad na hrvatski nogomet kako bi uništili odu radosti hrvatskom narodu. Uništili ste legendarni Hajduk a to vam je bio cilj, danas taj Hajduk nije razini jedne seoske momčadi. Uništili ste sve, i po starom četničkom običaju svi su krivi samo smo mi uvijek upravu. Vi prijetite javno ubojstvima i DORH ne poduzima ništa, pitam se ponovno tko ste vi da bi prijetili hrvatskom narodu?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime