Televizijski voditelj Velimir Bujanec vjerojatno nije mogao zamisliti da će mu se ime i lice tako učestalo nalaziti po splitskim ulicama. Samo dva dana nakon što je na zidu na Pujankama osvanuo grafit kojeg je nepoznati počinitelj posvetio Bujancu, ali i Igoru Štimcu, jučer je Spinut bio oblijepljen plakatima na kojima se traži spomenuti televizijski voditelj. “Wanted dead or alive” – stoji na plakatu s Bujančevim licem, a poziv na nečije ubijanje je za svaku osudu.

Podsjetimo, prošlog je tjedna u emisiji Bujica gostovao Igor Štimac, a navijačku zajednicu i brojne građane razbjesnilo je to što su pokojnog Žana Ojdanića u ovoj emisiji “prekrstili” u Jovan, zbog čega se sam Bujanec naknadno ispričao.

Posjetimo, tijekom nedjelje je na zidu Zagorske ulice u Splitu, između kvartova Pujanke i Kocunar, osvanuo grafit uz tamošnji nogostup koji je glasio: “Dok je netko državo prvu crtu, vi ste već bili ne “petoj”. Također je pisalo “Gori ste od ijednog četnika”, a uz grafit je stalo i “V.B., I.Š. te “V.B. ratni dezerter.

VEZANI SADRŽAJ:

Kao što možete vidjeti na fotografijama, Grad Split je brzo reagirao i očistio ovaj grafit.

No, tu “spominjanje” Bujanca nije stalo. Tijekom utorka okolica Starog Placa je oblijepljena plakatima – tjeralicama o Bujancu. Udruga Naš Hajduk se ogradila od tjeralice, ali ističu da je Bujanec s “diranjem” u pokojnike prevršio svaku mjeru, pa je, kako kažu, reakcija ljudi očekivana.5 KOMENTARI

  1. Ovoj ORJUNAŠKOJ hobotnici postala “svetinja” branitelj koga je Bujanec krivo nazvao. Bacanje u more Mamića, napad na Janicu, napad na HNS, paljenje policijski automobila, crtanje svastike na stadionu Poljudu, javne Isil prijetnje uže -nož pod grlom legendarnog Luke Modrića, javne prijetnje svim onima koji se ne slažu sa njihovom ORJUNAŠKOm I JUGOFAŠISTIČKOM politikom, izazivanje nereda na svim utakmicama gdje Hajduk igra i gdje Hajduk za njihova razbojništva plaća visoku cijenu. Sad su se našli VELIKI razlog za cmizdrenje što je Bujanec nazvao Jovanom Ojdanića.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime