‘Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu’ Humanitarna akcija za štićenike sv. Rafaela

Središnji dio akcije bit će spomenuta priredba na kojoj će se prilozi prikupljati kroz prodaju ulaznica i dobrovoljne priloge posjetitelja


“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!” M. Gandhi. Ovog Božića budi ta promjena i pridruži se humanitarnoj akciji GK Salto “Božićna zvijezda za sv. Rafaela” i svojim prilogom uljepšaj Božić štićenicima samostana sv. Rafaela koji skrbi o osobama s posebnim potrebama.


U sklopu humanitarne akcije Gimnastički klub Salto Solin održat će u ponedjeljak, 16. prosinca u Gradskoj dvorani na Bilankuši s početkom u 19 sati svoju tradicionalnu božićnu priredbu koja se ove godine održava pod nazivom „Božićna zvijezda za sv. Rafaela“.

GK Salto akciju je pokrenuo u svrhu prikupljanje sredstava za nabavku opreme i uređaja za potrebe smještaja i rehabilitacije štićenika Samostana sv. Rafaela u Solinu, a trajat će od 11. do 31. prosinca.

Središnji dio akcije bit će spomenuta priredba na kojoj će se prilozi prikupljati kroz prodaju ulaznica i dobrovoljne priloge posjetitelja. Također će se i svi treneri i članovi kluba koji sudjeluju u organizaciji priredbe odreći svojih dnevnica i honorara i na taj način doprinijeti akciji.

Svi oni koji žele sudjelovati u akciji, a nisu u mogućnosti doći na priredbu koja će obilovati pjesmom, plesom, gimnastičkim akrobacijama i duhom božićnog darivanja, svoj prilog za štićenike Samostana sv. Rafaela mogu dati uplatom na račun  otvoren za ovu akcijuIBAN: HR55240200061500075811

ili ubacivanjem priloga u kasice za donacije koje će biti postavljene na javnim mjestima u Solinu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime