Splitski vatrogasci jučer su imali pune ruke posla. Najveći broj odrađenih intervencija odnosio na bujice koje su oko 21 sat nastale zbog obilne kiše koja je pala u gradu.

Prema informacijama Županijskog vatrogasnog operativnog centra vatrogasci JVP-a Split iza 21 sat ispumpavali su vodu iz Male dvorane Gripe. Ispumpali su i očistili sifone te se voda povukla. Uslijedilo je ispumpavanje na adresama Šimićeva 58, 60, 62, 66, 68 i 69. Ispumpali su vodu iz portuna i iz okna liftova.

Nešto kasnije uslijedilo je ispumpavanje na adresi Šetalište Ivana Pavla II, gdje je iz portuna ispumpano oko 300 litara vode. U Osječkoj 56 nisu uspjeli intervenirati, a zadnja intervencija je bila oko 23 sata na adresi Ruđera Boškovića 13 gdje građani nisu mogli do svojih automobila zbog razine vode na parkiralištu. Problem je riješen podizanjem šahte.

Vatrogasci DVD-a Split intervenirali su na adresama Ul. Petra Svačića 2, gdje je ispumpano oko 20 cm vode u prostoru, u Ulici Sedam Kaštela gdje su oslobodili dva osobna auta iz vode i u Ulici 114.Brigade, gdje su očistili dvije šahte te se voda povukla.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime