Član SDP-a Branko Grčić komentirao nam je unutarstranačke izbore u SDP-u koji su na čelno mjesto stranke doveli Peđu Grbina.

“Pred Peđom je zaista veiki izazov i ja mu ovom prilikom čestitam. SDP je u ovom trenutku u krizi i toga smo svi svjesni. Ovih nekoliko tjedana ili mjeseci poslije izbora smo potpuno bili skoncentrirani na taj unutarstranački proces. Sada slijedi ono najteže, a to je krenuti sa ozbiljnim radom da SDP vratimo na one pozicije koje objektivno zaslužuje sa novim liderom, a mislim da Peđa to može. Trebat će jako puno vrmena i jako pun truda, ali mislim da možemo uspjeti.”

Veliku je prednost Grbin imao u drugom krugu unutarstranačkih izbora, osvojio je 60 posto glasova.

“To je dodatna odgovornost i obveza za Peđu Grbina, međutim on je ozbiljan čovjek i mislim da će svu svoju energiju, snagu i znanje usmjeriti u tom pravcu i mislim da će napraviti dobru stvar”, kazao je Grčić.

Evo kako komentira podjele unutar stranke.

“Ako ste pratili moj rad i javne istupe, ja sam uvijek išao u smjeru zajedništva, bez šalabahtera, bez grupašenja, svi za isti štap. U samom Splitu je bilo nekakvih podjela, ovisno o tome kud se rukovodstvo nagnulo. Sad kad je izborni proces završio, mislim da trebamo to zaboraviti što prije i uhvatiti se za taj  štap o kojem smo govorili i krenuti raditi”, kazao nam je.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime