Bradata aukcija, jedinstvena humanitarna akcija, u organizaciji brijačnice ka’Brada i Wine & Cheese Bara Paradox uz podršku Županijske lige protiv raka, a s ciljem sveopćeg podizanja svijesti o raznim oblicima karcinoma, održati će se i ove godine, u subotu 1. prosinca 2018. godine s početkom u 12 sati. Ovo sada već tradicionalno humanitarno brijanje će se održati u prostoru vinskog bara Paradox, a s žiletima u rukama čekaće vas brice iz brijačnice ka’Brada Marina, Šunje, Mili, Bruno i Duje. Marko iz Paradoxa priprema zanimljiv glazbeni program, a uz selekciju craft pivi sudionike aukcije očekuju i brojna iznenađenja.

Pozivamo vas da se odreknete žileta u naredna četri tjedna i pripremite svoje brade i brkove za brijanje. Poseban izazov i poziv šaljemo ekipi s velikim bradama koje pozivamo da ponude svoje brade na aukciju. Pravila aukcije su jednostavna. Objavite fotografiju s bradom na svom Facebook ili Instagram profilu, procijenite vrijednost brade, obavijestite krug prijatelja i pošaljite nam link objave. Nominirati možete sami sebe, a nominirati vas mogu i vaši prijatelji. Utvrdite je li i koliko vaša ekipa spremna platiti da vas vidi obrijane, a sve u plemenite svrhe.

Novac skupljate sami i prilažete tijekom same akcije brijanja, 1. prosinca 2018. Pratite objave na ovoj stranici, budite aktivni i podrškom ovoj jedinstvenoj akciji pokažite humanost na djelu. Prikupljena sredstva će ići za nabavu denzitometra, dijagnostičkog aparata za mjerenje gustoće kostiju, koji je osobito važan za onkološke pacijente koji moraju pratiti uzrokuju li invazivni lijekovi kojima se liječe poroznost njihovih kostiju.

Brijanje Ivana Pažanina najavio je Wine & Cheese Bar Paradox‎:

“Nakon Alkarskih momaka evo još jedan kapitalac, naime našoj sada već legendarnoj humanitarnoj akciji „Bradata Aukcija“ pridružuje se naš prijatelj i humanitarac chef Ivan Pažanin,
svi koji ga žele vidjeti bez brade uplatite svoj donacije direktno na račun ŽUPANIJSKE LIGE PROTIV RAKA-Split,
IBAN: HR6523300031100024414, s napomenom “za Bradatu Aukciju- Ivan Pažanin.
Ivanova brada je procijenjena na 20.000,00 kn. Ajmooo ljudi da ga obrijemo I učinimo lipu stvar I pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Vidimo se u Subotu 01.12. u Paradox-u od 12:00.”

Račun ŽUPANIJSKE LIGE PROTIV RAKA-Split
IBAN: HR6523300031100024414

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime