Bračka ulica dobiva drvored od 141 stabla: “Postoji mogućnost da se zbog projekta ukloni nekoliko stabala”

Na sjevernoj i dijelom na južnoj strani Bračke ulice izgrađen je nogostup kojega prije nije bilo, a uskoro će se postaviti i javna rasvjeta uzduž prometnice


U sklopu ovogodišnjeg komunalnog opremanja dijela Bračke ulice  od Puta Trstenika do Velebitske, između dva rotora, sadi se drvored koji čini 141 stablo.


– Stabla se nalaze na trasi budućeg središnjeg razdjelnog pojasa planirane četverotračne prometnice, pa postoji mogućnost da se kod njene izgradnje, ukoliko to projekt bude zahtijevao, ukloni nekoliko stabala.

Na sjevernoj i dijelom na južnoj strani Bračke ulice izgrađen je nogostup kojega prije nije bilo, a uskoro će se postaviti i javna rasvjeta uzduž prometnice.

Time će biti završeni za ovu godinu planirani radovi komunalnog opremanja prometnice koja će, nakon što je više od 30 godina bila zatvorena, predstavljati novu komunikaciju za dijelove grada južno od Poljičke ceste – izvijestili su danas iz Grada Splita.

Sljedeće godine Grad Split je predvidio i sanaciju opasnog zida sa sjeverne strane Bračke ulice, a svu projektnu dokumentaciju kako za sadašnje tako i za sve buduće radove obavlja u suradnji s policijom radi ispunjenja nivoa sigurnosti za sve sudionike u prometu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime