Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je u društvu svojih suradnika na božićnom susretu u Gradskoj upravi primio predstavnike splitskih braniteljskih udruga. Nakon što im je svima zaželio mnogo sreće, uspjeha i zdravlja te sretne božićne i novogodišnje blagdane, gradonačelnik je naglasio da su Splićani dali golem doprinos u stvaranju hrvatske države boreći se na svim bojištima širom domovine.

„Sve diplomatske i političke pobjede koje je u stvaranju države ostvario prvi hrvatski predsjednik, dr. Franjo Tuđman, ne bi bile moguće da nije bilo pobjeda na vojnom polju. Bez vojnih pobjeda, nema političkih pobjeda. Prva linija stvaranja i obrane hrvatske države bili ste upravo vi, splitski i hrvatski branitelji. Hvala vam na tome“, kazao je, među ostalim, Krstulović Opara.

Prigodne blagdanske čestitke predstavnicima braniteljskih udruga uputili su na današnjem prijemu i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Petar Škorić te vijećnici Božo Zadro i Stipe Božić. Predsjednik splitske Hvidre Mladen Šiško zahvalio se predstavnicima Gradske uprave na svemu što rade za braniteljsku populaciju te je izrazio uvjerenje u nastavak dobre suradnje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime