Božićni prijem za žurne službe u Splitsko-dalmatinsko županiji

Svoje čestitke i zahvalu svim čelnim ljudima žurnih službi uputili su župan Blaženko Boban, predsjednik županijske Skupštine Petroslav Sapunar, zamjenik župana Luka Brčić koji je ujedno i šef Stožera CZ SDŽ, te županovi suradnici Damir Gabrić i Mate Franetović

Župan Boban i predsjednik Skupštine SDŽ Petroslav Sapunar sa suradnicima su na današnjem predbožićnom prijemu za žurne službe iz Splitsko-dalmatinske županije razmijenili čestitke i simbolične darove s čelnicima ovih službi, prisjećajući se zajednički ove “vatrene” godine u kojoj su se, uspješno koordinirajući zajedničko djelovanje, svi na svoj način borili s velikim požarima u priobalju, na otocima, dalmatinskoj Zagori i širem području grada Splita.


Pripreme za sljedeću sezonu moramo započeti već sada – rekao je u pozdravnom govoru župan Boban te istaknuo da je Županija u svom proračunu osigurala sredstva za kupnju dodatne opreme vatrogasnim službama, ali se razmišljalo i o drugim mogućim poboljšanjima funkcioniranja sustava obrane od požara, poplava i drugih vremenskih nepogoda. “Kako su s nama i naše poštovane novinarke i novinari koristim prigodu zahvaliti im na korektnom i promptnom izvješćivanju javnosti te najavljujem da će ubuduće jedan član Kriznog stožera biti i osoba za odnose s javnošću kako bismo imali vijest u realnom vremenu” – dodao je župan te poželio svima “čestit Božić i božićne blagdane, što manje posla a više sreće, zdravlja i blagostanja u Novoj godini”.

Svoje čestitke i zahvalu svim čelnim ljudima žurnih službi uputili su i predsjednik županijske Skupštine Petroslav Sapunar, zamjenik župana Luka Brčić koji je ujedno i šef Stožera CZ SDŽ, te županovi suradnici Damir Gabrić i Mate Franetović.

U ime pročelnika, zapovjednika i načelnika žurnih služni, na čestitkama i na korektnoj suradnji sa županom i njegovim suradnicima, zahvalili su se: Slobodan Marendić, načelnik PU SD, lučki kapetan u Splitu Davor Vidan, ravnatelj županijskog Crvenog križa Željko Grubišić i Srđan Kuščević, pročelnik područnog ureda DUZS Split. Uz njih su na prijemu nazočili i Ivan Kovačević, zamjenik zapovjednika VZ SDŽ, pročelnik HGSS Split Vinko Prizmić, Bruno Stanić, zapovjednik specijalističke postrojbe CZ SDŽ za spašavanje iz vode i Tonči Rađa, zapovjednik iste službe za spašavanje iz ruševina.

U ime djelatnika Policijske Uprave Splitsko-dalmatinske, načelnik Marendić je zahvalio županu i svim županijskim službama na koordinaciji i zajedničkom djelovanju naglašavajući da je “naša misija obaviti što više posla u planiranju i zaprečavanju kriznih situacija, posla koji se ne vidi i koji nije pod povećalom javnosti, ali posla koji jamči sigurnost za naše građane”. On je okupljene podsjetio na neke značajnije događaje koji nas očekuju 2018. godine, te je na koncu u ime svih kolega svim sugrađanima i svim žiteljima Splitsko-dalmatinske županije poželio sretan Božić i mirnu i uspješnu Novu godinu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0