Bojan Ivošević, osnivač Facebook stranice “Dnevna doza splitskog nereda” objavio je da je danas pozvan na obavijesni razgovor od strane I. policijske postaje u Splitu. Povod je bila privatna tužba Grizli komunikacija u suradnji s Udruženjem ugostitelja Split zbog uvrede. Navodi da ne zna čime ih je uvrijedio jer još nije dobio prijavu.

“Ali to nije sve, šlag na tortu je odbijenica gradonačelnika Andre Krstulovića Opare koju sam dobio ovog ponedjeljka za sudjelovanje na okruglom stolu po pitanju komunalnog reda koji bi se trebao organizirati kad on kaže da je slobodan. Odgovor je bio da nije u mogućnosti prisustvovati okruglom stolu, koji bi bio organiziran kad on je u mogućnosti prisustvovati. Tako da njegove izjave nakon sastanka s navedenim udruženjem kako ne odbija razgovarati s građanskim inicijativama po pitanju komunalnog reda su laž. Izgleda da je komunalni red novi Marjan”, piše Ivošević i naglašava kako se građane  tuži i ignorira, a s uzurpatorima pregovara.

– Kako je Društvo Marjan ignorirano i zaradilo prijavu na temu Marjana, a bespravni graditelji imali sastanke s gradonačelnikom, tako i sada se tuži i ignorira građane, a ugostitelji koji su jedan od elemenata nereda imaju sastanke s gradonačelnikom. Zbog ovakvih stvari #SplitJeKurac, ali zbog ovakvih stvari imam volje i energije borit se s uzurpatorima na svim razinama. Šta mi to triba? Triba nam.- zaključio je Ivošević.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime