Boban o izjavi Bulja: Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote

Boban je podsjetio kako je za vrijeme mandata gradonačelnika Solina pretvorio taj grad u najmlađi grad po populaciji u Hrvatskoj te da će to isto učiniti i sa županijom Splitsko-dalmatinskom

Kandidat HDZ za splitsko-dalmatinskog župana Blaženko Boban, koji vodi u utrci za mjesto župana ispred Mostovog Mire Bulja, rekao je da je uvjeren u svoju pobjedu te da će programski prioritet njega kao župana biti zadržavanje mladih i demografska obnova te županije.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/314389302315679/” bottom=”30″]

– Uvjeren sam u pobjedu, a kao župan usredotočit ću se na realizaciju prve najvažnije točke mojeg programa a to je zadržavanje mladih i demografska obnova Splitsko-dalmatinske županije te će infrastrukturni projekti, razvoj gospodarskih i socijalnih projekata biti u službi mladih – rekao je Boban u izbornoj noći nakon 75 posto prebrojanih glasačkih listića kada je imao oko 18.000 glasova više od protukandidata.

Boban je podsjetio kako je za vrijeme mandata gradonačelnika Solina pretvorio taj grad u najmlađi grad po populaciji u Hrvatskoj te da će to isto učiniti i sa županijom Splitsko-dalmatinskom.

– Građani su prepoznali moj angažman kao gradonačelnika Solina i kao saborskog zastupnika i vidjeli da se zauzimam za vrijednosti koje su za boljitak Splitsko-dalmatinske županije.

Najavio kako će prvi njegov potez, nakon što preuzme dužnost župana, biti sazivanje koordinacije svih 55 gradonačelnika i načelnika općine s područja te županije kako bi razmotrili buduće aktivnosti.


Na pitanje kako komentira izjavu protukandidata Mire Bulja, koji je za njega rekao da je zamjenski kandidat za župana nakon što je odustao prvobitni HDZ-ov kandidat Zlatko Ževrnja, Boban je kazao:

– Ima jedna slavonska pjesma “Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote” i to je moj komentar na Buljove izjave. Ja se u kampanji nisam bavio protukandidatima nego sam se usredotočio na predstavljanje mojeg programa.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0