Vijećnici Hrvatske građanske stranke  Željko Kerum danas se nisu pojavili na sjednici splitskog Gradskog vijeća, zbog čega je odgođena današnja sjednica.

Split očito ulazi u vruću političku jesen, a što će današnji scenarij značiti za vladajuću koaliciju HDZ-HGS, vrijeme će pokazati.

Tonči Blažević (HSLS) smatra da je onaj tko je ozbiljan, treba(o) biti danas u vijećnici.

Pametno

– Mislim da će se oni dogovoriti, ako ne sada, onda za 10 dana, ali stvar je u tome da većina nas mora uzeti dan godišnjeg odmora i onda se dogodi ovakva situacija. Pa bar nam javite na vrijeme – kazao je i dodao u polušali kako očito “paprike u Rogoznici nisu svima dobro sjele”.

– Bitno je za napomenuti da smo ovaj isti igrokaz u Kerumovoj režiji već vidjeli i to u prošlom mandatu Ive Baldasara, Kerumovog tadašnjeg (interesnog) koalicijskog partnera.

HSLS je na početku ovog mandata predlagao kolegama iz HDZ suradnju s Pametno i Mostom, ali nije bilo baš sluha. Trebalo je surađivati u interesu ovoga grada i njegovih građana jer dosege bivšeg Gradonačelnika su svi znali pa nije nikakvo iznenađenje nastavak djelovanja po istoj “špranci” već 12-tu godinu. Zadatak je ne dopustiti zaostajanje Splita zbog opcija kojima je njihovo “JA” i njihovo “MENI” mnogostruko važnije od nas 180 tisuća koji živimo u ovom gradu. Predstojeći dani i mjeseci će pokazati tko je za građanke i građane.

Splite, možeš ti bolje od ovog što nas guši godinama! – poručio je Blažević.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime