Blaženko Boban s ministrom Kuščevićem na Braču: Inzistirat ću na boljoj povezanosti otoka s kopnom

Splitsko- dalmatinska županija i dosada je itekako sudjelovala u razvitku otoka, a svakako će to činiti i u budućnosti - kazao je Boban

Blaženko Boban, kandidat HDZ-a za župana u Splitsko- dalmatinskoj županiji, posjetio je u subotu otok Brač gdje je, zajedno sa ministrom Lovrom Kuščevićem sudjelovao na koordinaciji predsjednika gradskih i općinskih odbora HDZ-a otoka Brača i druženju sa građanima.


Najavio je kako će, u dogovoru sa Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture inzistirati na boljoj povezanosti  otoka trajektnim i katamaranskim linijama, kako sa obalom tako i sa drugim našim otocima.

„Splitsko- dalmatinska županija i dosada je itekako sudjelovala u razvitku otoka, a svakako će to činiti i u budućnosti. Lučka uprava Splitsko- dalmatinske županije u suradnji sa Županijom radi na uređenju obale u Pučišćima, uređenju Vlačice u Supetru, a sanirali su i  trajektno pristanište u Supetru. Ukupne vrijednosti tih projekata su 35 milijuna kuna. Također, u skorom planu je i izgradnja 330 m obale u Milni, izgradnja lukobrana i 150 novih nautičkih vezova u Bolu, uređenje i sanacija  Velog mula u Sutivanu, proširenje luke Postira, te sanacija i uređenje luke u Splitskoj. Investicije su to ukupne vrijednosti gotovo 50 milijuna kuna“ – najavio je Blaženko Boban u razgovoru sa žiteljima otoka Brača, siguran u to kako će i oni prepoznati njegov program jer im je budućnost i napredak svake naše lokalne zajednice i njenih građana svakako zajednički cilj.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0