Blaženko Boban posjetio Klis, Kaštela i Omiš

Blaženko Boban najavio je i projekt iz programa, u suradnji s Lučkom upravom, a to je luka Omiš, u kojoj se planira uređenje 440m obalnog pojasa

– Kada sam 2005. godine prvi put postao gradonačelnik Solina, došao sam kući gdje je u susjedstvu zavladala euforija. Susjedi i članovi moje obitelji su mi čestitali i slavili. A jedan mudar čovjek, moj otac koji je preminuo svega 4 mjeseca nakon rekao mi je: “Sine, ušao si u taj svijet i pazi, lako ćeš za one bogate, oni će se uvijek snaći, ali molim te, pazi, nemoj da sirotinjska suza ikad padne na tebe.” Te njegove riječi obilježile su mene i moj politički rad sve ove godine kao gradonačelnika i kao saborskog zastupnika kada god sam donosio odluke i bile moja vodilja, a danas su garancija ovom programu s kojim u ovoj kampanji izlazim pred vas i tražim vaše povjerenje 21.svibnja” – ispričao je Blaženko Boban, HDZ-ov kandidat za župana Splitsko- dalmatinskog o svojim političkim počecima u lokalnoj upravi.


Boban je danas posjetio Klis, Kaštela i Omiš gdje je podržao  Jakova Vetmu, Denisa Ivanovića i Juru Šabana Stanića u njihovoj utrci za načelnika i gradonačelnike na lokalnim izborima.

– Načelnik Klisa Jakov Vetma u svom mandatu može se pohvaliti brojnim projektima, ali Klis je svakako postao prepoznatljiv po tome što su prvi na području Splitsko-dalmatinske županije otvorili poduzetnički inkubator. U iduće 4 godine najavljuje obnovu zemljišnih knjiga na području općine Klis, a treba istaknuti i zemljišta za mlade obitelji gdje će kroz vrlo povoljne uvjete osigurati zemljišta za izgradnju obiteljskih kuća svim mladim obiteljima s područja opčine. – poručuju iz HDZ-a.

U Omišu u izbornu utrku ide HDZ-ov Jure Šaban Stanić koji je uvjeren u povratak HDZ-a kao vodeće stranke na političkoj sceni u Omišu.

– Pred nama su veliki zadaci i posao. Ova stranka iza sebe ima 27 godina rada i kvalitete ljudi. Imamo povijesnu šansu na ovim lokalnim izborima povesti ovaj grad u bolju budućnost. Ovo je lista ljudi koji su svojim radom zadužili naše društvo i uvjeren sam kako će zlatnim slovima biti upisana u povijest ovog grada. Komunalna politika je politika rada i rješavanja problema, nema vremena za slavlje – rekao je Jure Šaban Stanić te kako “između gradonačelnika i građana ne smiju biti vrata, gradonačelnik je tu da bude na usluzi svim građanima.”

Blaženko Boban najavio je i projekt iz programa, u suradnji s Lučkom upravom, a to je luka Omiš, u kojoj se planira uređenje 440m obalnog pojasa. Investicija vrijedna blizu 60 milijuna kuna. Početak radova predviđaju za jesen ove godine. U sklopu projekta je i komunalno i hortikulturno uređenje s ljetnim vezom za 60 nautičkih plovila.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0