Blaženko Boban posjetio Kaštela i Trilj: U nedjelju biramo napredak i budućnost naše županije

Blaženko Boban obećao je gradonačelnicima Kaštela i Trilja svoju punu podršku u ostvarivanju ciljeva njihovog programa

HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban posjetio je tijekom srijede Kaštela i Trilj, gradove u kojima je HDZ već u prvom krugu dobio svoje gradonačelnike Denisa Ivanovića i Ivana Šipića.


Tom prigodom čestitao im je na njihovoj pobjedi, ali i podsjetio građane kako izborna utrka još nije gotova te kako nas već u nedjelju čeka drugi krug u kojem će  ti gradovi birati svoga župana i zaokružiti za napredak i budućnost naše županije, Kaštela, Trilja i ostalih općina i gradova Splitsko- dalmatinske županije.

Razgovaralo se o nastavku izgradnje kanalizacije u Kaštelima, razvoju obalnog pojasa, poslovnom inkubatoru za poduzetnike i obrtnike te uređenju prometnica. Primarni ciljevi Denisovog programa su i  nove mjere i pogodnosti za bolji standard svih građana, kao što je besplatni prijevoz i uvođenje božićnica za umirovljenike i nezaposlene, dogradnja škole u Gomilici, te vrtića u  Kambelovcu i Lukšiću. Blaženko Boban obećao im je svoju punu podršku u ostvarivanju ciljeva njihovog programa.

U Trilju ga je ugostio stari/novi gradonačelnik Ivan Šipić zajedno sa okupljenim građanima i simpatizerima.

– Trilj je prepoznat po tome što je za svoju gospodarsku zonu osigurao zaista jako puno sredstava preko fondova Europske unije. Uvjeren sam kako će se nastaviti i dalje razvijati i ovako dobro raditi na čelu s gradonačelnikom Ivanom Šipićem. Splitsko- dalmatinska županija će im svakako i dalje biti velika potpora u tome. Valja izdvojiti i jednu od točaka našeg programa posebno zanimljivih za ovaj kraj, a to je potpora  stočarima za nabavku osnovnog stada kojom u ovom kraju stvaramo sinergiju i simbiozu između stočara i poduzetnika iz gospodarske zone Čaporice. Također treba istaknuti i agro proizvodnju gdje Trilj također jako dobro stoji, a koja i dalje imati punu potporu i od strane Županije – poručio je Boban građanima Trilja.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0