BILO SRCE KUCA JOŠ JAČE, VEČERAS KREĆU AUKCIJE: “Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s DPH Sisak”

Mnogi navijači svakodnevno volontiraju na terenu, a na račun Bilog srca do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna


Akciju Bilo srce kuca za sve vas pokrenula je udruga Bilo srce s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć području Siska, Petrinje i Gline koja su teško pogođena potresom.


Brojne akcije navijača već su realizirane, mnogi navijači svakodnevno volontiraju na terenu, a na račun Bilog srca do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna.

No, hajdukovci na tome ne namjeravaju stati.

Večeras u 19 sati i 11 minuta počinje niz humanitarnih aukcija dresova bivših i aktualnih igrača Hajduka kao i drugih igrača koji su se odazvali pozivu Bilog srca.

Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da na Facebooku prate Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način uspjeti pokazati da Bilo srce kuca za Banovinu – rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana.U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce – rekao je Vlatko Đolonga uz poziv svim navijačima Hajduka da se uključe u humanitarne aukcije.

Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s Društvom prijatelja Hajduka Sisak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime