Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je javnost o broju postupanja vezano uz odigranu nogometnu utakmicu između Hrvatske i Mađarske na Poljudu.

“U odnosu na održano javno okupljanje, međunarodnu nogometnu utakmicu nogometnih reprezentacija između Hrvatske i Mađarske prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji.

Pregledom stadiona pronađeno je 8 komada različitih vrsti pirotehničkih sredstava.

Do ovog trenutka, na području Grada Splita, kao i na stadionu za vrijeme održavanja javnog okupljanja, nisu zabilježeni značajniji sigurnosno negativni događaji, oštećenja imovine, kao ni ozljeđivanje osoba.

Policijski službenici su tijekom čitavog dana poduzimali mjere i radnje u cilju prevencije protupravnih ponašanja, te su intenzivno opservirali centar grada i mjesta gdje su se okupljali navijači. Policijski službenici su osiguravali mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno “fan zonu“ od kuda su gostujući navijači uz pratnju policije dopraćeni na stadion bez bilježenja značajnijih incidenata.

Danas tijekom dana ukupno je privedeno 85 osoba, od čega 36 hrvatskih državljana i 49 stranih državljana uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira” – stoji u policijskom izvješću.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime