Splitska policija priopćila je da je prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja povodom nedjeljne utakmice između Hajduka i Rijeka ne Poljudu privedeno je ukupno 108 osoba zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Kako su izvijestili, u 16 sati na autocesti A1 došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane većeg broja osoba. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira, u službene prostorije s mjesta događaja dovedeno je 100 osoba i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje. Protiv 96 osoba biti će podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba će biti prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Tijekom ovog događaja pet osoba je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Osim naprijed opisanog događaja prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja nisu zabilježena druga značajnija narušavanja javnog reda i mira.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0