Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače u ožujku i travnju

Privatna srednja škola Wallner u suradnji s TZ Splitsko dalmatinske županije i ove godine održava ciklus besplatnih edukacija za privatne iznajmljivače

Privatna srednja škola Wallner u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko dalmatinske županije i ove godine održava ciklus besplatnih edukacija za privatne iznajmljivače kako bi se podigla konkurentnost privatnih iznajmljivača Županije, što bi u konačnici doprinijelo većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.


Naglasak ovogodišnjeg ciklusa edukacija je na povezivanju s lokalnim turističkim agencijama i ponudi koju ima Centralna Dalmacija. Druga po redu edukacija će se održati u subotu, 10. ožujka s početkom u 9 sati u prostorima OŠ Josipa Pupačića Omiš, a bit će govora o uređenju apartmana i okućnica, upravljanju reputacijom, destinaciji Centralna Dalmacija, suradnji s agencijama, vodiču kroz Google, pravima i obvezama iznajmljivača i slično. Zainteresirani iznajmljivači se mogu prijaviti na linku.

Predavanja održavaju stručni predavači Niki Dešković (direktor Internet partner d.o.o.), Barbara Marković (direktor vlastite agencije), Tomislav Zović (vlasnik tvrtke Klikeri d.o.o) i Ana Brničević (preko 15 god iskustva u turizmu).

Sljedeće edukacije:

  • Split 15. 03. “Kako unaprijediti komunikaciju s gostima i agencijama na engleskom jeziku”; 16.03. “Faktori za uspjeh: što uspješni iznajmljivači rade drugačije od prosječnih”; 17.03. “Edukacija za privatne iznajmljivače”
  • Makarska 23.03. “Kako unaprijediti komunikaciju s gostima i agencijama na engleskom jeziku”; 24.3. “Edukacija za privatne iznajmljivače”
  • Bol 7.4.
  • Hvar 14.4.
  • Vis 21.4.

Detalje potražite na dalmatia.hr.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0