Nakon što je Peđa Grbin u srijedu za Dnevnik Nove TV poručio Davoru Bernardiću da treba odstupiti s mjesta predsjednika SDP-a, u čemu su ga podržale kolege poput Milanke Opačić i Ivana Klarina, Bernardić je reagirao na svom Facebooku.

– Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče – napisao je Bernardić.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/bernardicdavor/posts/1561766637180241″ bottom=”30″]

Podsjećamo, nakon što je Bernardić na sjednici Kluba zastupnika u utorak svojim neistomišljenicima poručio da mogu otići iz Kluba zastupnika i stranke, ako im se ne sviđa kako on radi, nekoliko SDP-ovaca je javno istupilo govoreći da treba podnijeti ostavku. Među njima i Peđa Grbin, koji je izjavio kako si Račan i Milanović nikad ne bi dopustili takve riječi.

Rekao je kako bi bilo logično da se održe izbori za novo vodstvo stranke.

– SDP je stranka koja uključuje, a ne stranka koja isključuje. To što je predsjednik stranke rekao je potpuno neprimjereno i osjetio sam se duboko pogođen tim riječima. Mislim da bi to bilo logično rješenje i mislim da je jedini način da se izabere, po meni novo vodstvo, a ako članovi smatraju da treba ostati ovo, neka ostane ovo. – rekao je Grbin za Novu TV.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0