Beljak u Splitu najavio legalizaciju lakih droga: “Marihuana i konoplja više neće biti protuzakoniti”

Beljak je najavio i da će Hajduk osvojiti naslov prvaka sljedeće sezone

Krešo Beljak na današnjem predstavljanju kandidata Restart koalicije X. izborne jedinice naglasio je da se kao Hajdukovac sjajno osjeća u Splitu. Na početku se prisjetio današnje obljetnice atentata na Stjepana Radića.


–  Imamo beznačajne političare koji bi stavljali žene u drugi plan. Da mi je to netko rekao prije 15-20 godina ja to ne bih vjerovao. Drage žene, bake, izađite na izbore, jer ako neki drugi dođu na vlast, tko zna, možda su vam ovo zadnji izbori. Svaki dan idu nove poruke u smjeru teško stečenih ženskih prava zadnjih sto godina.

Ako dođemo na vlast, teško ćemo kažnjavati teške droge. To ćemo kažnjavati dugotrajnim zatvorom. Ali za marihuanu i indijsku konoplju, to mogu sada najaviti, više neće biti protuzakoniti.

U sezoni 2020./2021. prvak Hrvatske bit će Hajduk – rekao je, zaradivši pljesak okupljenih na Peristilu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


2 KOMENTARI

  1. Hhmm, Kreso je seljak i vodi seljacku stranku, po ugledu na Stjepana Radica. Usprkos tomu, Kresi najvise odgovara jedinstvo s filozofijom koja je Radica rijesla zivota, jedinoj takvoj aktivnosti u civiliziranom svijetu ikad zabiljezenoj, mediji ovu povijsnu cinjenicu cesto presucuju. Naprijed Kreso, poljoprivreda se isplati vise od bravara.

  2. Koliko li medijskog prostora dobiva ovaj ugledni strucnjak za brave, sad nam promovira psihoaktivnu drogu. Najbolji ustasa u sluzbi Udba-ske duboke drzave.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime