Batarelo, Gjurković i Markić u interakciji s građanima na splitskom Pazaru

"Današnja šetnja i druženje s našim sugrađanima posebno je pozitivno utjecala na svih nas, sretni smo kad vidimo da građanke i građani prepoznaju i pozitivno valoriziraju poruke koje smo im poslali tijekom kampanje"

Predizborna kampanja bliži se kraju, a sa svakim danom građanke i građani Splita više su informirani o kandidatkinjama i kandidatima te ih lako prepoznaju na ulici i češće im prilaze, želeći pitati nešto, fotografirati se ili čisto prokomentirati ono što oni smatraju prioritetom grada Splita.


Tako su i današnji dan, između mnogih radnih obveza, kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, ispred koalicije SDP i HNS, Aida Batarelo, te kandidati za zamjenike, doc.dr.sc. Joško Markić i Srđan Gjurković, iskoristili vrijeme za interakciju s građanima. Prošetali su centrom grada, najprije sunčanom Rivom a onda su se duže vrijeme zaustavili na splitskom Pazaru, na kojem su, nakon kupovanja domaćeg voća, posvetili vrijeme stanovnicima grada.

– Današnja šetnja i druženje s našim sugrađanima posebno je pozitivno utjecala na svih nas, sretni smo kad vidimo da građanke i građani prepoznaju i pozitivno valoriziraju poruke koje smo im poslali tijekom kampanje. Ponosni smo što smo uspjeli detektirati probleme građana i sugerirati konkretna rješenja, prepoznata su naša nastojanja da stvaramo zajedno grad znanja i solidarnosti i da naš Split učinimo kulturnim, otvorenim i tolerantnim gradom. Hvala svima koji nas podržavaju i prepoznaju zajedničke vrijednosti za koje se borimo – rekao je doktor Markić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0