BATARELO, BAUK I MARKIĆ NA MARJANU “Politika Grada mora biti usmjerena na zaštitu prirode!”

Povodom Dana Marjana kandidati koalicije SDP/HNS Aida Batarelo, Joško Markić i Arsen Bauk prošetali su Marjanom, gdje su zajedno s građanima proslavili ovaj važan dan

Povodom Dana Marjana kandidati koalicije SDP/HNS Aida Batarelo, Joško Markić i Arsen Bauk prošetali su Marjanom, gdje su zajedno s građanima proslavili ovaj važan dan. Priopćenje SDP-a o njihovim aktivnostima prenosimo u cijelosti.


U sklopu svoje kampanje kandidati iz koalicije SDP i HNS vrijedno obilaze kvartove, obilježavaju značajne datume i prisustvuju važnim događanjima. Tako su i ovu nedjelju Aida Batarelo, kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, doc. dr. sc. Joško Markić, kandidat za zamjenika gradonačelnice i Arsen Bauk, kandidat za župana, posvetili vrijeme građanima i obilježavanju važnog dana – Dan Marjana. 

– Imamo tu sreću da možemo svaki slobodni trenutak provesti u prirodi, na čistom zraku, okruženi zelenilom i s pogledom na more, istovremeno bivajući u gradu. Prirodne vrijednosti grada naše su neprocjenjivo bogatstvo i zato se i politika Grada mora usmjeriti na aktivnu zaštitu i unaprjeđenje prirode. Trebamo racionalno koristiti prirodne resurse i odgovorno djelovati kako bismo naš grad čuvali i unaprijedili ekološku osviještenost – rekla je Aida Batarelo u razgovoru s građanima.

Nedjeljno popodne Bauk, Batarelo i Markić proveli su u šetnji Žnjanom tijekom koje su im se pridružile građanke i građani. Tijekom nekoliko sljedećih dana, do kraja kampanje, svi zainteresirani moći će upoznati kandidate i upitati ih što god žele

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0