Barbir o ubijanju pačića na Trsteniku: “Očekujemo maksimalnu kaznu za roditelje”

Potpredsjednik splitskog SDP-a je šokiran tragičnik događajem na Trsteniku

Prije nekoliko dana na plaži na Trsteniku, gdje se potočić ulijeva u more, nastanila se jedna sasvim neočekivana obitelj, mama patka i jedanaest pačića. Posjetiteljima plaže pačja obitelj nije smetala, baš suprotno, bilo im je drago da su baš tu pronašli svoj dom. No, priča je dobila hororičan obrat. Vidjevši male pačiće, dvoje djece ih je počelo gađati kamenjem i na taj način brutalno ubilo tri pačića.


Ovaj događaj danas smo objavili na portalu, a on je zaprepastio mnoge. Među onima koji su šokirani ovim činom je potpredsjednik splitskog SDP-a i nositelj liste SDP-a i Nove ljevice na Trsteniku Damir Barbir.

– Kada u kućnom odgoju nemaš prijenos moralnih vrijednosti od strane roditelja prema djetetu, tada institucije doista moraju obaviti svoj posao. Ako ga ne obave, taj nesretni pačić će sutra biti ljudsko biće koje će biti zlostavljano, ozljeđeno i možda čak ubijeno na isti način.

Očekujemo maksimalnu kaznu za roditelje,  jer ako ih vlastiti moral ne uči ničemu, neka ih nauči država. – kazao je Barbir.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime