Barbir o situaciji na Trsteniku: Živimo li u gradu koji pripada razvijenoj zajednici Europske Unije ili imamo standard nedovoljno razvijene zemlje u kojoj nastane kolaps sustava nakon kiše?

Barbir za neodgovornost proziva Grad Split i tvrtku Vodovod i kanalizacija, koje prema njemu, ne ispunjavaju svoje dužnosti za koje ih građani plaćaju

Nakon jučerašnje kiše, dio ulice Borisa Papandopula postao je neprohodan, te se nažalost takva situacija učestalo ponavlja. Uz to ne možemo zaboraviti da nakon skoro svake veće kiše, kakva je bila jučer, dolazi i do zamućenja vode.


POVEZANI SADRŽAJ

– Zato se trebamo pitati je li živimo u gradu koji pripada razvijenoj zajednici Europske Unije ili imamo standard nedovoljno razvijene zemlje u kojoj nastane kolaps sustava nakon kiše, poručuje Damir Barbir (SDP), čelni čovjek kotara.

Barbir za neodgovornost proziva Grad Split i tvrtku Vodovod i kanalizacija, koje prema njemu, ne ispunjavaju svoje dužnosti za koje ih građani plaćaju.

– Upravo zbog toga svega predsjednik GK “Trstenik” Damir Barbir je poslao dopis nadležnim službama u Gradu Splitu. U dopisu traži da se na ovoj lokaciji obavi čišćenje oborinske odvodnje više puta godišnje da se ovakve situacije više ne bi ponavljale. Očekujemo brzu reakciju Grada Splita jer kvaliteta života građana Trstenika, a i svih kotareva treba biti prioritet nadležnih, objavljeno je na službenoj stranici kotara Trstenik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime