“Baka je sitna i pomalo dementna, mislimo da je krenula prema Šibeniku jer je tu donedavno živjela”

Jakice Brković nema već dva tjedna

Šibenski kolodvor i dalje je oblijepljen plakatima o nestanku starije gospođe, koja je iz Vodnjana nestala još 2. kolovoza, a kako nam je rekla njezina unuka, još do prije dva mjeseca stanovala je u Šibeniku pa obitelj ima razloga vjerovati da se zaputila ovdje, javlja ŠibenikIN.


– Baka je viđena dan nakon nestanka u Labinu, a nakon toga nismo primili više nijednu informaciju – kazala je za ŠibenikIN njezina unuka Eni Pajković.

Nestala gospođa, 86-godišnja Jakica Brković do prije dva mjeseca stanovala je u Šibeniku, a kako je s godinama postala pomalo dementna, obitelj ju je odlučila preseliti u Istru kako bi o njoj mogli skrbiti, stoga vjeruju da se prije tjedan dana, kada su je zadnji put  vidjeli, zaputila prema Šibeniku.

– Baka je malo pogrbljena, sitna, visoka je oko metar i šezdeset i ima kratku sijedu kosu. Taj dan kad je nestala nosila je crno bijele hlače i svijetlo plavu vestu, naočale i torbu – kaže zabrinuta unuka.

Bez obzira na povremenu demenciju, nestala žena dobro se snalazi u komunikaciji s ljudima, a putovanje autobusom nije joj strano pa obitelj moli da obratite pažnju autobusnim stanicama i kolodvorima, piše ŠibenikIN.

Ukoliko vidite Jakicu Brković, obavijestite policiju i nazovite njezinu unuku na broj mobitela 098 535 600, a više informacija o nestaloj ženi pogledajte ovdje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0