BACILA SE U GLUMAČKE VODE Kolinda u seriji Nove TV glumila samu sebe, otkrila što joj je bilo najteže

U seriji je Kolinda glumila samu sebe te se susrela s likom djevojčice Linde koja je u seriji želja postati predsjednica i kojoj je Kolinda veliki uzor


Kolinda Grabar Kitarović

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović okušala se u glumačkim vodama te je odigrala cameo ulogu u seriji Dar Mar. Kako se snašla u ulozi, otkrila je u Dnevniku Nove TV.


“Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni. Ja sam uživala u svemu tome, bilo je to prije svega za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila”, ispričala je.

U seriji je Kolinda glumila samu sebe te se susrela s likom djevojčice Linde koja je u seriji želja postati predsjednica i kojoj je Kolinda veliki uzor.

“Glavna motivacija bila mi je poslati poruku svoj djeci, svim mladima i posebno svim djevojčicama da u životu mogu biti sve ako se dovoljno trude i, naravno, ako imaju i potporu okoline”, rekla je Kolinda.

Otkrila je i što joj je bilo najteže tijekom glumačkog zadatka.

“Reproducirati tekst. Jer nisam navikla učiti od riječi do riječi, svaka scena koju smo snimali, zapravo uvijek sam malo improvizirala, nikad to nije bilo onako od riječi do riječi”, zaključila je bivša predsjednica.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3

2 KOMENTARI

  1. POPADIČU ,JEBO TE PLENKOVIĆ ,PRAVO U TO TVOJE GUZNO CRIJEVO POMOĆU KOJEG MISLIŠ KADA SEREŠ,JER DRUGAČIJE TVOJE PONAŠANJE NEMA DRUGOG OBJAŠNJENJA. MAJKU TI JEBEM, KADA SE OVOM SVEMIRSKOM TEHNIKOM I TEHNOLOGIJOM PONAŠAŠ KAO SA DINARSKIM PLUGOM ILI RASPELOM NA KOJEM JE TUĐMAN ,ILI STEPINAC KAO SIMBOLI TVOJIH POILITIČKIH SIMBOLA KEREŠE. PITAM TE DOKLE SEŽE TVOJA DINARSKO -EPSKA -KRŠČANSKO-KATOLIČKA BUDALAŠTINA DA TI ODLUČUJEŠ ŠTA JE DRUŠTVENOPOLITOIČĆKI VRIJEDNOIPER4SPEKTIVNO,JEBEM TI MAJKU HAJDUČKU.!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime