ASANOVIĆEVA BRADA NAJSKUPLJA Rekordan uspjeh splitske Bradate aukcije: Prikupljeno 70 tisuća kuna za Kliniku onkologije i radioterapije KBC-a Split

Sav prihod utrošit će se za nabavku aparata za fiksaciju bolesnika na Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split


Prošle nedjelje održana je sad već tradicionalna, treća po redu, Bradata aukcija, jedinstvena humanitarna akcija u organizaciji brijačnice Ka’Brada i Wine & Cheese Bara Paradox uz podršku Županijske lige protiv raka i Rotary kluba Split Plus.


Kako je izvijestio organizator, ove godine je prikupljen rekordni iznos od 70.100,00 kn koji će biti utrošen za nabavku aparata za fiksaciju bolesnika na Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split.

Sa žiletima u rukama prijavljene “bradonje” dočekali su brice iz brijačnica ka’Brada, Barbershop Stil A, Barbershop Ivan, sve sami majstori svog zanata; Marina, Šunje, Mili, Bruno, Duje, Darija, Nino i gost iz Njemačke Domagoj.

Ekipa iz Paradoxa pripremila je zanimljiv glazbeni program pa su uživo nastupili Little Sister i DJ Matthew Bee.

Posjetimo, sudionici akcije četiri tjedna prije “Bradate aukcije” su pripremali svoje brade i brkove za brijanje, potom su ponudili svoje brade na aukciju. Pravila aukcije su jednostavna. Sudionik je prvo objavio fotografiju s bradom na svom Facebook ili Instagram profilu, procijenio vrijednost brade, obavijestio krug prijatelja i poslao im link objave. Sljedeći zadatak bio je utvrditi koliko je ekipa spremna platiti za brijanje, a sve u plemenite svrhe.

Tako je za bradu Aljoše Asanovića bilo ponuđeno čak 15 tisuća kuna!“Zahvaljujemo se svim ljudima velikog srca koji su nesebično dali svoje brade na aukciju, koji su prikupljali novce, te brojnim pojedincima koji su došli na događaj i donirali” – poručili su organizatori i zahvalili se suorganizatorima i podržavateljima:

Mesnica Bokšić
MID
Little Sister
DjMatthew Bee
Poliklinika Bagatin
PLAN B pub
BackBar PLAN B
LAB Split – Craft Brewery – BARBA
Karlo Kazinoti
Mišo Komenda
Spartium
Tap B Craft Brewery & Brewpub Split
Wedding Photographer – Siniša Štambuk
Antonio Stipinović photography
Pečjak Slovenija
BMW Moto Klub Dalmacija
Rotary Moto Rally Plus
Aljoša Asanović
Marko Pecotić Peco
Mile Smodlaka, Barba Marin, Tomislav Čubelić, Miki Selimović,
Cigar Club Mareva & Cigar Smoking World Championship, Marko Sapit
Vina Tomić
Bakra – Steak & Pizza Bar Split, BRICO Barbershop
#BarbershopIvan, #BarbershopStillA

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime