Aria, policijski pas za detekciju droga, nanjušila je jučer u Mercedesu krapinskih registracija koji je policija zaustavila kod odmorišta Prokljan, heroin, kokain i marihuanu, izvijestila je danas šibenska policija.

Mercedes krapinskih registracija vozio je 42-godišnjak kojeg je policija zaustavila jučer u 6:20 sati na autocesti kod odmorišta Prokljan, postupajući po ranije prikupljenim saznanjima. Muškarac je tom prilikom negirao da posjeduje drogu te je zato popraćen u krug Policijske uprave Šibensko-kninske gdje je Aria, policijski pas za detekciju droga pronjuškala po Mercedesu te imala pozitivnu reakciju na drogu, prenosi šibenikin.

Temeljem toga je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa, pretraženo kompletno vozilo osumnjičenog u kojem je pronađeno i oduzeto 1128 grama bruto težine heroina, 77 grama bruto težine kokaina i 0.9 grama bruto težine marihuane, a osumnjičeni je drogu namjeravao dalje prodavati.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime