Apel stanovnika urodio plodom: Grad postavio nove rasvjetne stupove na Privor

Na sreću stanovnika Privora, nije trebalo dugo čekati na reakciju grada! Grad je naložio postavljanje čak osam rasvjetnih stupova

Splitski gradski vijećnik MOST-a, Ante Bradarić Šljujo, početkom tjedna objavio je video kojim je apelirao na nadležne u Gradu Splitu da postave javnu rasvjetu na cesti koja vodi prema Privoru, gornjem dijelu Žrnovnice koji je lani najviše stradao u katastrofalnom požaru.


MOST-ovac tvrdi da je sigurnost mnogobrojne djece koja živi na ovom području, noću ugrožena.

Na sreću stanovnika Privora, nije trebalo dugo čekati na reakciju grada! Grad je naložio postavljanje čak osam rasvjetnih stupova.

“Daje se nalog za postavljanje rasvjete u ulici don Rafaela Radice. Za radove iz ovog naloga Grad Split će platiti izvođaču (Elektroradionica Frane Bojčić) naknadu prema važećem troškovniku za održavanje javne rasvjete i stvarno izvedene količine radova na osnovu dnevnika rada” – stoji u odgovoru Stanka Gujinovića, stručnog suradnika za rasvjetu na području grada Splita.

MOST-ov vijećnik zadovoljan je brzom reakcijom Grada.– Nakon što sam dobio zamolbu od jednog građanina s Privora kako dio Ulice don Rafaela Radice nema rasvjetu i da je sigurnost građana, a prvenstveno školske djece, ugrožena, vezano uz tu dionicu reagirao sam odmah prema pročelniku Babiću koji je imao razumijevanja prema ovom problemu. Sretan sam što je ovaj dio Privora na kraju opet dobio rasvjetu, prvenstveno radi djece koja koriste ovu ulicu. Njihova sigurnost je najvažnija.

Ovim putem pozivam i ostale naše sugrađane da mi se slobodno obrate s komunalnim problemima u svojoj okolini, ali i drugim problemima koje su u domeni gradskog vijećnika. Zajedno zaista možemo puno toga napraviti, a pravi primjeri su spomenuta rasvjeta na Privoru, nakon 12 godina rasvjeta na Duilovu, natkrivena autobusna stanica na Splitu 3 nakon dvadesetak godina i mnogi drugi primjeri koje sam uspio ostvariti u korist naših sugrađana – kazao nam je Bradarić Šljujo.Nove rasvjetne stupove na Privoru pogledajte u priloženom videu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime