APEL STANOVNIKA KILE “U ulici nam vlada prometni i komunalni kaos, a odnijeli su nam i kontejnere za smeće”

Stanovnik Kile je nezadovoljan ponašanjem gradskih službi, ali i pojedinih susjeda

Na redakcijski email je stigao apel jednog Splićanina, stanovnika Kile, koji upozorava na prometni i komunalni kaos koji je nastao kao posljedica nedovršenja ceste Put svetog Ižidora.


– U Gradskom kvartu Kila (“grad” Split) svakodnevno možete svjedočiti cirkusu koji vlada radi nadležnih i odgovornih pri gradu Splitu.

Dan danas, nakon godinu dana razvučenih radova postavljanja vodovodno kanalizacijske mreže, nadležne službe nisu asfaltirale cestu u punoj širini, jer pojedinci uzurpiraju i prisvajaju vlasništvo svih nas građana, odnosno javnu gradsku prometnicu.

Također nemamo ni postavljenih prometnih znakova koji bi signalizirali koja je glavna/sporedna cesta, ni znakova STOP.

Pojedinci se parkiraju svugdje po cesti, pločniku, kolniku,. Univerzalno parking mjesto – uplaliti sva 4 pokazivača smjera i gotova priča.

Poslano je masu apela nadležnim službama Grada Splita, ali isti ne poduzimaju ništa, poradi vraćanja ceste u prvobitno stanje!!! Znači ne traže građani ništa više nego što su prije imali!!!Također su nam makli kontejnere za odlaganje komunalnog otpada koji su tu desetljećima stajali, uz pusta obećanja iz Grada da će isti biti vraćeni. Dan danas nisu vraćeni….

U prilogu šaljem fotografije koje zorno prikazuju nepropisno parkirana vozila na “T” križanju, na koje se nadležni, iako su upoznati sa situacijom, još nisu udostojili postaviti znak zabrane parkiranja, kao i fotografije koje prikazuju kako pojedinci prisvajaju javnu gradsku prometnicu za parkiranje osobnih vozila i postavljanje zidova, šireći se tako i dalje…Ovim putem pitam nadležne iz Grada Splita zašto uporno izbjegavaju provoditi zakon i svoje obveze? – napisao je revoltirani stanovnik Kile.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0