Ante Pranić, gradonačelnik Grada Vrgorca, objavio je na Faceboku post s Programom povodom Dana Grada Vrgorca. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Potrudili smo se ove godine uključiti veći broj aktera u kreiranje programa povodom Dana Grada Vrgorca. Ima tu svega, zabave, sporta, gastronomije, natjecanja… otvaramo novi područni vrtić u Dusini, nagrađujemo najbolje učenike, pričamo o hrani iz srca Vrgorca, dolaze nam veterani Hajduka povodom 20-tog rođendana našeg HMNK Vrgorac, likovne radionice, šetnja s vodičem, obilježavanje sjećanja na branitelje i osnivanje ZNG-a, svečana sjednica Gradskog vijeća, bogati zabavno-gastronomski program u gradskom parku uoči sv. Petra i Pavla.

Domaći vinari i pršutari su opet u gradskom parku, hranu sprema udruženje obrtnika i lovci, domaći OPG-vi, zabavljaju nas Versi, DJ.Dama i Foru little birds.

Za djecu u park dolazi klaun Šarenko, a u očekuje nas i 2. memorijal Davor Jović – junak Domovinskog rata.

Pozivamo sve građane na zajednički uspon na Matokit s našim planinarima, a program završavamo s zvucima mandolina i dalmatinskih klapa”- stoji u Pranićevoj objavi na Facebooku.1 KOMENTAR

  1. POŠTOVANI ANTE PRANJIĆU, STID ME I SRAM ME ČUTI TVOJ POZIV NA NEKU PROSLAVU VRGORCA ,PA U PRVOM I NAJAŽNIJEM SPOMINJETE ,TUĐMAN-ŠUŠKOVE FALANGISTE ,KATOLIČKO-TRIBALNO-TALIBANSKE PROVENIJENCIJE, RUŠITELEJ SOCIJALIZMA I SAMOUPRAVNE RADNIČKE DRŽAVE, UMJESTO DA SE SJETITE UGLEDNIH LJUDI KOJE SE RODIŠE U VRGORCU KAO ŠTO JE BIO EKLIKI MARXISTA ,HUMANISTA STIPEE ŠUVAR .PA POŠTOVANI PRANJIĆU IZ KOJE SI SE TI SOCIJALNE KATEGORIJE IZLEGAO DA SE TAKO OGLAŠAVAŠ OSLONCEM NA TUĐAMN -ŠUŠKOVE FALANGISTE ,RUŠITELEJ SOCIJALIZMA ,A UPRAVO VRGORAC JE MJESTO KOJE ZASLUŽUJE DRUGAČIJE IME I POVIJESNI ZNAČAJ, JER JE TO PODRUČJE TEK U DOBA SOCIJALIZMA POSTALO SVESNO SAMOG SEBE ,JER SU OSJETLI SOCIJALU I DRUŠTVENU BRIGU HRVATSKE I JUGOSLAVNEKE ZAJEDNICE ZA RAZVOJ TOG DINARSAKO-TRIBALNO-HAJDUČKO-KATOLIČKO-TALIBANSKOG PODRUČJA.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime