Sada je 11:55 , pravi trenutak za pokrenuti kampanju „Čist grad – čist obraz“. Zašto ovo govorim? Grad jest čist, ali mora biti još čišći. Sad je vrijeme kada se opremaju i preuređuju apartmani, ima ogromnih količina smeća. Odgovorni građani stavljaju ih na prava mjesta, a neodgovorni bacaju na javne površine – kazao je gradonačenik Andro Krstulović Opara na Splitu 3 u Ulici Ruđera Boškovića na početku akcije “Čist Grad = Čist Obraz!”.

– Isto tako, primijetili smo da ima jako mnogo psećeg smeća po ulicama, a to nije niti zdravo niti lipo, prije svega za dicu koja se igraju. Škovaca ima na sve strane i sigurni smo da naše službe koje građani plaćaju, i koje dobro rade taj posao, ne mogu sami. Ova kampanja će trajati koliko bude trebalo. Kad budemo shvatili da možemo svi zajedno uređivati svoj grad i kad budemo imali čisti obraz.

Pozivam građane da svoje zgrade urede, i da očiste škrabotine. Ne mislim tu na murale nego na škrabotine, kojih također ima – kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Potom je uzeo pinel, umočio ga u bijelu boju i kazao:

– Di su mi kukasti križevi? Njih hoću namjerno prve.

Zatim je splitski poteštat bijelom bojom prepiturao nekoliko ustaških znakova.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime