Bilo je to 2017. godine u veljači kada se pojavio Dominik Novinc kao novi kantautor i glazbeni producent sa svojim Singlom “U mirnu noć”. Nakon objave svog prvog studijskog albuma “Oda moru” i izvedbe svoje autorske pjesme “Putujen ja” na festivalu Melodije Hrvatskog Juga 2018, stiže nam novi Singl “Srodni spoj” iz kalifornijskog studija, gdje Dominik piše i producira svoje pjesme. Nova skladba ima zvuk dalmatinske pop glazbe s blagim elementima countryja. Njegov prijatelj Emil Jakovčević, s kojim surađuje od samog početka svoje glazbene karijere, snimao je gitare, a prateći vokali su iz splitskog studija Želimira Škarpone.

Dominik ima velike ambicije u glazbenom smislu i velika mu želja i sljedeći cilj predstaviti se kao kantautor na Splitskom festivalu. Njegova pjesma “Diši” ove godine nažalost nije ušla na Splitski festival, ali već priprema materijal za slijedeće festivale.

Zasad uživajte u njegovoj pjesmu “Srodni spoj”, naravno i njegovim ostalim pjesmama koje možete pronaći na YouTubeu i na svim ostalim digitalnim glazbenim portalima.

Tekst / Glazba / Aranžman: Dominik Novinc
Miks / Master: Dominik Novinc
Gitare: Emil Jakovčević
Prateći vokali: Brankica Jovanovski
Produkcija: Dominik Novinc (Studio NovoMix, Elk Grove, CA)Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime