Aida Batarelo umjesto na predizborni skup, potrošila novac na beskućnike

Umjesto kako kaže "raskošnog okupljanja, skupih koncerata, janjaca i ćevapa", odlučila je donirati sredstva Socijalnoj samoposluzi unutar Centra za beskućnike

Kandidatkinja koalicije SDP/HNS za gradonačelnicu Splita Aida Batarelo danas nije organizirala završni predizborni skup, već je posjetila Centar za beskućnike koji vodi udruga Most. Umjesto kako kaže “raskošnog okupljanja, skupih koncerata, janjaca i ćevapa”, odlučila je donirati sredstva Socijalnoj samoposluzi unutar Centra.


– Umjesto završnog skupa, odlučili smo sredstva podijeliti ljudima kojima je najpotrebnije. Postoji 35 štićenika koji ovdje stalno žive. Nazvala sam Đordanu Barbarić iz Mosta, ona je rekla što im treba, pa smo odustali od koncepta koji smo zamislili i ispoštivali želje udruge Most i Socijalne samoposluge koja ima trajne potrebe i kupili stvari s popisa. – rekla je Aida Batarelo.

Komentirala je odnos Grada s Centrom za beskućnike i  novu Kuću za roditelje, otvorenu krajem prošle godine u sklopu Centra.

– Odnosi Grada i Centra su uvijek bili jako dobri. Ovaj Centar je otvoren prije oko dvije i pol godine, a u produžetku je i centar za roditelje čija se djeca liječe od težih bolesti, a nisu iz Splita. Kuća za roditelje treba pomoć, dobila je privremeno financiranje i taman kad se sve pokrenulo, zaustavilo se. Međutim, odmah čim se donese gradski proračun, njima treba pomoći i to treba biti u funkciji. Potrebe su velike, a možda čak i ne znaju svi da to postoji. – rekla je Batarelo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0