AFERA LISTIĆI Željko Kerum: “Neka ostane upamćeno da smo ja i moja stranka začetnici kontrole glasovanja”

Županijsko izborno povjerenstvo odbilo je prigovor Željka Keruma (HGS) na brojanje glasačkih listića

Županijsko izborno povjerenstvo odbilo je prigovor Željka Keruma (HGS) na brojanje glasačkih listića. Naime, jučer su svi nevažeći listići ponovno prebrojani i ustanovljeno je da ima 110 spornih. gradsko izborno povjerenstvo ih je zapečatilo i dostavilo Županijskom izbornom povjerenstvu (ŽIP), koje je odlučilo da je Kerumov prigovor neosnovan.


– U odnosu na istaknute prigovore, nakon rješenja Gradskog izbornog povjerenstva, Županijsko izborno povjerenstvo je odbilo istaknute prigovore protiv odluke Gradskog izbornog povjerenstva Splita o utvrđivanju rezultata za izbor za gradonačelnika grada Splita – rekao je Mario Miletić iz ŽIP-a za Radio Dalmaciju.

Željko Kerum je nezadovoljan ovom odlukom i još uvijek uvjeren da je pokraden.

– Hrvatska građanska stranka je uputila prigovor. Državno izborno povjerenstvo je odbilo prigovor za brojanje listića. Nama preostaje Ustavna tužba, što ćemo učinit, al to je sve manje bitno. Bitno je da je deset posto glasačkih listića upamćenih i da će to ostat upamćeno – rekao je Željko i nastavio:

– Ovdje je jasno o čemu se radi, a to je krađa glasova. Ovo nije krađa upućena meni, nego su je napravili građanima Splita. Dobro je da smo mi protestirali da ostane upamćeno da smo ja i moja stranka začetnici kontrole glasovanja i da se to više nikad ne ponovi. Loše je šta su prevarili Splićane i građane Splita. – rekao je Kerum za Radio Dalmaciju.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0