Split svake godine posjetiteljima nudi raznolik adventski program, a tako će biti i ove godine. ‘Advent u Splitu’ opet će se odvijati na više lokacija, koje će prigodnim uređenjem i gastronomskom ponudom privlačiti Splićane i njihove goste.

Danas se održalo javno otvaranje zaprimljenih prijava za kućice odnosno za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda na manifestaciji ‘Advent u Splitu – Zimski akvarel 2019./2020.godine’.

– Na adresu tvrtke Spalatum D.M.C. koja je u suradnji s Gradom raspisala javni poziv za dostavljanje ponuda, pristigla je 21 ponuda za 19 kućica. Kućice će biti raspoređene po lokacijama: Riva 11 kućica, Đardin 4 kućice i plato na Splitu 3 dodatne 4 kućice – kazao je Ante Šunjić, direktor tvrtke Spalatum D.M.C. Bit će ih 19 i to na Rivi, u Đardinu i na platou na Splitu 3.

Odluku o prihvatu ponude donosi Povjerenstvo za odabir sudionika za sudjelovanje na Advent u Splitu Zimskom akvarelu 2019./2020.godine, a zakupodavac – Spalatum D.M.C. d.o.o. će odluku o izboru objaviti na web stranicama Spalatum D.M.C. d.o.o. i Turističke zajednice Grada Splita već sutra, 14. studenog.

Povjerenstvo za odabir sudionika izvršit će odabir ponuda kao i odrediti pozicije izlagačko-prodajnih mjesta, poštujući, koliko je to moguće, želje izlagača i koncepciju manifestacije, cijeneći pritom ovim općim i posebnim uvjetima propisane kriterije.

– Ako ostane mjesta, odmah u petak objavit ćemo poziv za drugi krug prikupljanja ponuda – dodao je Šunjić.

Otvorenje splitskog Adventa predviđeno je za subotu, 30. studenog kada na Rivi u 20:30 sati nastupaju Gustafi.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime