8.000 posjetitelja u Kninu, slavilo se koncertom Prljavog kazališta

Nakon što je 8.000 posjetitelja obilježilo ovaj važan datum, program se nastavlja na glavnom kninskom trgu

Danas, baš kao i prije 22 godine, hrvatska zastava zavijorila se na vrhu kninske tvrđave kada je označila kraj takozvane Srpske Krajine. Nakon što je 8.000 posjetitelja obilježilo ovaj važan datum, program se nastavlja na glavnom kninskom trgu gdje će Prljavo Kazalište održati koncert u 21 sat.gu gdje će Prljavo Kazalište održati koncert u 21 sat.


Državni vrh govorio je s vrha tvrđave pred 500-njak uzvanika dok su ostali govore pratili na dva video zida.

Zahvaljujući državničkoj odlučnosti prvog hrvatskog predsjednika i jedinstvenosti naroda, Hrvatska je obranjena i danas modernizirana, poručio je premijer Andrej Plenković.

Zajedništvo je temelj povijesne pobjede, zajedništvo treba biti temelj budućnosti, poručila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ratni generali i dalje mogu svjedočiti kako je hrvatska vojska u svega tri dana vratila 10.000 četvornih kilometara teritorija, piše ŠibenikIN

Šušak je imao izuzetno dobar i korektan odnos sa SAD-om i njihovim ministrom obrane i oni su nam dopustili da oslobodimo Hrvatsku iz Bosne, a što se tiče finiša, mislim da su Amerikanci dali zeleno svjetlo, kazao je u razgovoru za N1 umirovljeni general Rahim Ademi.


Danas se, prema riječima ministra obrane SAD-a, akcija Oluja izučava u američkim vojnim školama.

U Kninu se okupilo 8.000 građana, osjetno manje nego prijašnjih godina, a neki žale što nema Thompsona, ali ističu i da nije Oluja samo Thompson.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0