Na području Splitsko dalmatinske županije u odnosu na jučerašnji dan 5 je osoba više pozitivno na virus COVID-19, te je na dan 26.03.2020.  trideset i šest (36) osoba  pozitivno  na virus COVID-19.

U ovom trenutku u gradu Splitu 24 osobe su pozitivne na koronavirus, u Sinju 3 osobe, Solinu 3 osobe, Hrvacama 1 osoba, Vrlici 1 osoba,  Dugom Ratu 1 osoba, Podstrani 1 osoba, Hvaru 1 osoba i Kaštelima 1 osoba.

Od ukupnog broja zaraženih 6 osoba su zdravstveni djelatnici i to 2 liječnika, 2 stomatologa, 1 inženjer te 1 djelatnik srednje stručne spreme. U samoizolaciji nalazi se 55 zdravstvenih djelatnika.

Opće zdravstveno stanje svih zaraženih sa područja Splitsko dalmatinske županije je stabilno, dok se jedna osoba sa područja Šibensko-kninske županije nalazi na respiratoru u KBC-u Split.

Svi kontakti zaraženih obrađeni su od strane epidemiološke službe. Sve zdravstvene usluge u KBC-u Split  se pružaju kao i do sada.

U karanteni hotela Zagreb u ovom trenutku nalazi se 29 osoba, od čega 21 hrvatski državljanin te 8 stranih državljana.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime