20. OBLJETNICA SMRTI Petar Škorić: Dr. Tuđman je po svome djelu hrvatski De Gaulle, Bismarck ili George Washington

"Sve što su drugi hrvatski velikani sanjali, Tuđman je ostvario. Radi se o čovjeku koji je najviše učinio za naš narod i našu domovinu, što mu danas priznaju i nekadašnji njegovi najveći osporavatelji"


Predsjednik splitskog HDZ-a i saborski zastupnik, Petar Škorić, prisjetio se 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Na današnji dan prije 20 godina umro je preporoditelj, obnovitelj i utemeljitelj hrvatske državne neovisnosti i najveći velikan hrvatske povijesti dr. Franjo Tuđman – pod čijim su vodstvom ostvareni snovi mnogih hrvatskih generacija. Dr. Tuđman je po svome djelu hrvatski De Gaulle, Bismarck ili George Washington – jednostavno veliki čovjek, predsjednik, vizionar i državnik koji ostaje trajni svjetionik za našu prošlost, sadašnjost i za sva buduća vremena.

Sve što su drugi hrvatski velikani sanjali, Tuđman je ostvario. Radi se o čovjeku koji je najviše učinio za naš narod i našu domovinu, što mu danas priznaju i nekadašnji njegovi najveći osporavatelji.

Neka mu je vječna hvala i slava, počivao u miru Božjem!

“Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima… Nećemo dopustiti onim koji se povezuju sa svima protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude, kao što se i sami hvale da dobivaju dotacije iz svih centara svijeta, a povezuju se od fundamentalističkih ekstremista, do kojekakvih lažnih propovjednika, pseudodemokratskih obmanjivača koji nam danas propovijedaju velike ideje o ljudskim pravima i slobodama medija.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/skoric.petar/posts/1553624054775395?__xts__%5B0%5D=68.ARCqEJR-LOvO6vNi0AokJpwAnB5qIi0xwC5j6S47PTD5Bz7l8pMQ8PhC5csl7IjmGL90rOUtKEPdvTVENwmSJ0W8nW4Ex0kxU_cQBAB66HYnus5PPDvotsiZF1JCezcojAtk0VruWtrJB6v3_bIJ2xkd7Vkovq525XOEKCHtQcWiP6AO0CkEESxh__jIUEPE1wxe3T221iFAtWgwrQWMdskOb2fRGu9rbulimyBN-kvmG-jIalNmatUPhOvWLEzSw4ZfLFwDY2vOTvICpcKfLgpZKPv4jCTgAb49cH3g0v9tEofCQq5Is-6HW9lt3qtLnpbjJ8lj72rTsrirdwlJVUemV6AqQAFivLOGGOqDYfRtbV3PHdXj6Ro&__tn__=-R” bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. To sto vi sada pisete o Tudjmanu je sa prekratke distance, sacekajmo 50 godina pa ce slika biti dijametralno suprotna. Htijeli vi priznati ili ne Tudjman je ipak bi najveca lopina medju HDZ lopovima.To sto su ga i sto ga jos uvijek neki dizu u nebesq je samo da prikriju vlastita nedjela.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime