A DI SI TI?! “Splićani su još jednom pokazali da njihovi sugrađani imaju na koga računati”

Kao i proteklih godina, za akciju su prikupljeni novi i rabljeni predmeti

Tradicionalna 19. humanitarna akcija “A di si ti?!” započela je jutros u 10 sati na Trgu Gaje Bulata ispred HNK Split.


Kao i proteklih godina, za akciju su prikupljeni novi i rabljeni predmeti poput: CD-ovi, DVD-ovi, gramofonske ploče, igrice za PS i PC, knjige, stripovi, suveniri, nakit, ukrasi, božićne dekoracije, rukotvorine, umjetnine i slično.

Već devetnaest godina cilj akcije “A di si ti?!” je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt. Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.

Na buvljak ispred HNK svratio je i gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

– Splićani su još jednom pokazali da njihovi sugrađani i beskućnici imaju na koga računati. Vidimo ovdje velik broj uistinu požrtvovnih volontera koji, ne samo danas, nego 365 dana u godini, odvajaju svoje vrijeme i srce za one kojima je to potrebno. Drago mi je da se skupilo ovdje ovoliko svita i da je učinilo vrime – kazao je Krstulović Opara.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Sve pohvale ! Bila sam prvi put i to kad sam čula na tv u dnevniku u podne, otišle smo u Split. Da sam znala prije, odnijela bih puno toga, ovako sam ipak novčano pomogla – npr. jedan od načina 10 min masaze i daj koliko daš ! Super. Parking jedva našla čekajući kad će tko izaći . Nikad mi više ova Akcija neće promaći !!! Sve pihvale udruzi MoSt i svim portalima i tv koji su popratili ovu jako dobru akciju ! Na povratku kući oko 15,30 sati, vrijedne radnice Čistoće, mislim, čistile su žurno trg ispred HNK ili crkve Gospe od Zdravlja. Mnogi turisti su posjetili štandove, jer su imali što za vidjeti i kupiti, naravno, stranci ! Dogodine 20. jubilarna – vidimo se !!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime