16. KOLOVOZA Bolska litnja noć uz reviju i prodajnu izložbu s radionice “Uz malo lavura do lipih montora”

Nakon revije, polaznici radionice izložit će svoje radove za posjetitelje Bolske litnje noći i prodavati ih u humanitarne svrhe.

U Bolu na Braču srijeda je dan kada turisti i domaći zajedno uživaju na rivi u Bolskoj litnoj noći, uz muziku, domaću spizu, riblje zalogaje, slastice i pića.
Ove srijede, 16. kolovoza, nastupit će grupa Face 2 Face koja svira rock, latino i funk muziku, a u Dalmaciji su poznati kao dobri zabavljači, po kvalitetnom muziciranju.
Bolska litnja noć započet će u 20 sati revijom polaznika dječje kreativne i reciklažne modne radionice “Uz malo lavura do lipih montura” koju je prošla dva tjedna u Bolu vodila modna dizajnerica Antonia Jakšić Dorotić.


Na radionici su djeca izrađivala prstenje, ogrlice, broševe i torbe.
Nakon revije, polaznici radionice izložit će svoje radove za posjetitelje Bolske litnje noći i prodavati ih u humanitarne svrhe. Kako je radionica bila besplatna, i voditeljica radionice radila je volonterski, sav prihod od prodanih radova bit će doniran udruzi “Brački pupoljci”. Radionica “Uz malo lavura do lipih montura”  kao i Bolske litnje noći srijedom, dio su programa Bolskog lita koje organizira Centar za kulturu Općine Bol.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0